FIRA Evenementen

Ontdek, leer en beleef met FIRA

Bij FIRA zijn we gek op evenementen. We organiseren daarom zelf een aantal FIRA Masterclasses. In onze ogen zijn deze Masterclasses de ideale kans om extra kennis te vergaren van professionals uit de sport. We besteden onze uiterste zorg aan het uitkiezen van deze professionals om een zo uniek en interessant mogelijk programma voor jullie neer te zetten.

Naast onze interesse voor paarden proberen we onze evenementen zo compleet mogelijk FIRA-minded in te steken. Standhouders en demonstraties op gebied van beauty en power zijn dus niet abnormaal om op onze evenementen aan te treffen. Om het voor het hele gezin leuk te maken creƫren we een beleving die voor het hele gezin leuk is. Vooraf lekker een hapje eten bij een restaurant. Tijdens de Masterclass zelf even genoeg gezien van de clinic? Geniet dan tussendoor van een hapje en drankje bij een van de foodtrucks of struin langs de leuke standjes.

Na de Masterclass hoef je niet meteen naar huis en kan je nog even verder genieten van een dagje of weekendje weg in een van de luxe bungalows van Droomparken. Om er na deze geweldige avond nog een prachtige dag op de Veluwe aan vast te plakken of om lekker uit te slapen en na een ontbijtje weer huiswaarts te keren.

FIRA DROOMWEEKEND
Naast de diverse Masterclasses gaat FIRA ook een DROOMWEEKEND organiseren. Dit in samenwerking met Droomparken. Meer informatie volgt zo snel mogelijk!