Welkom in de wereld van FIRA

FIRA biedt beleving, inspiratie, informatie en relevante producten voor iedereen met passie voor paarden, power en beauty! Veel lef, maar bovenal een uniek concept in de paardensport. FIRA groeit en valt op door haar unieke werkwijze! Steeds vaker sponsoren zij grote evenementen en sinds dit jaar is FIRA official partner geworden van KWPN. Maar wat is FIRA…?

Dat dromen werkelijkheid kunnen worden bewijst dit unieke concept. Zo’n 5 jaar geleden begon FIRA hun eigen paarden-bedrijf in het Gelderse Hierden. De eerste letter van hun voornamen vormt het woord FIRA. Daarnaast is FIRA een kostbare en waardevolle edelsteen van uitzonderlijke kwaliteit. Deze kwaliteit is te zien bij alles wat ze doen en maken. Als nieuwkomers in de paardenwereld merkten ze dat het lastig was om naamsbekendheid op te bouwen. Het idee ontstond om een gelijknamige kledinglijn op te zetten om de naam FIRA meer bekendheid mee te geven. Dit was een succes en er volgden meerdere collecties en inmiddels komt de 10e collectie eraan. Eind 2018 is daar een groothandel die opgericht is in 1977 in gerenommeerde ruitersportmerken aan toegevoegd als onderdeel van FIRA. Deze groothandel levert in heel Europa aan ruitersportzaken. De groothandel heeft 15 dealerschappen van paardenmerken waaronder; Equest, Shires, Mountain Horse, Rider Pro en Stubben.

FIRA BLIJFT GROEIEN
FIRA is meer… met een eigen multi-mediale platform dat is opgezet rondom het merk is FIRA uniek in de branche. Op het consumentenplatform FIRA TV is allerlei content te vinden over HORSES, POWER en BEAUTY. Onlangs werden er nog eens 4 takken aan FIRA toegevoegd; de ruitershopdiscounter.nl, TEAMFIRA, FYNN by FIRA en GOOISCH.

DE RUITERSHOPDISCOUNTER.NL
Veel winkels waar FIRA als groothandel aan levert hebben (grote) overschotten. Met de ruitershopdiscounter.nl wordt de oude voorraad via een online platform verkocht met leuke kortingen voor de consument. De winkels krijgen het grootste deel van de opbrengsten en hebben weer ruimte voor nieuwe producten en de gehele marketing, opslag en verkoop wordt gedaan door FIRA.

TEAMFIRA De vraag naar bedrijfs/evenementen kleding neemt toe. Als een bedrijf of evenement kiest voor FIRA dan krijgen zij er een promotie campagne bij in de diverse FIRA kanalen. Dit scheelt het evenement weer een investering en de kans op extra bezoekers wordt hiermee vergroot.

FYNN BY FIRA De ontspanlijn van FIRA, want na inspanning komt ontspanning! Deze lijn zal bestaan uit relaxwear en FYNN by FIRA wil hiermee doorbreken in Europa.

GOOISCH Een landelijk magazine dat te koop is in meer dan 5.500 winkels (supermarkten, boekenwinkels, BRUNA etc etc). FIRA wil graag aan haar partners landelijk bereik bieden en door de strategische deelname gebeurd dit nu. GOOISCH is tevens een online radiostation wat de cross mediale ambitie nog meer vergroot.

WIL JIJ NIKS MISSEN VAN FIRA?
Inmiddels weet de consument FIRA te vinden en zijn er dagelijks nieuwe registraties op FIRA TV. Ook grote merken sluiten zich aan op het platform door middel van een partnership met FIRA aan te gaan. FIRA groeit enorm, afgelopen maanden is het team van FIRA uitgebreid met meer dan tien nieuwe medewerkers. Kortom, FIRA heeft grote plannen voor de toekomst!

Wij heten iedereen welkom in de wereld van FIRA. Mis niks, registreer je snel op www.fira.tv of download onze app.